YES,
WE CAN
BUILD IT!

Zisoo heeft een brede variatie aan klanten en gerealiseerde projecten. Van startup tot corporate tot overheid. We laten graag de projecten voor ons spreken, hier zijn wij en onze klanten trots op!

Neem contact op

Onze cases


Nog niet beschikbaar

Onze nieuwe website is nog volop in ontwikkeling. De uitwerking van de cases zullen binnenkort worden toegevoegd.

Young capital case logo

Implementatie | hosting

Deventer case logo

Ruby on Rails development

Olst Wijhe case logo

Ruby on Rails development

NPO case logo

Testcases geschreven

Lexence case logo

Visma Easycruit koppeling

WRTS case logo

Ruby on Rails development | Hosting

Onze producten


Zisoo | Docs

Met Zisoo Docs ontwikkelen we een light document management systeem. Veilig beheren en delen van documenten. Door two factor authentication (2FA) kunnen de gebruikers hun toegewezen documenten bekijken en met de juiste rechten ook wijzigen.

Zisoo | Time

Zisoo Time is een urenregistratie systeem dat intern is ontwikkeld door Zisoo. Wij gebruiken Zisoo Time intern voor het bijhouden van de gemaakte uren.

Met dit systeem kunnen we makkelijk onze uren bijhouden. Daarnaast is het voor onze klanten transparant en inzichtelijk waar wij aan gewerkt hebben. Zo komt je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Zisoo | CMS

Zisoo is bezig met het ontwikkelen van een contentmanagementsysteem. Zo kunnen we klanten met een eenvoudige webapplicatie of website snel en voordelig helpen. Voordeel is dat vanuit deze basis specifieke features tevens snel en voordelig kunnen worden ontwikkelt.

Zisoo | Drive

Met Zisoo Drive is het mogelijk om in vertrouwen documenten te delen. Bij het aanmelden wordt je identiteit geverifieerd. Op deze manier weet je zeker dat je documenten bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast is het ook mogelijk om te controleren of een document (bijvoorbeeld een contract) vanaf de geregistreerde datum bestaat. Dit geeft je rechtsgeldig bewijs bij bijvoorbeeld een onderhandse akte.

Zisoo | Quiz

Zisoo Quizscore is het eerste leerplatform dat geheel in huisstijl aanpasbaar is. Zowel het coach gedeelte als de app zijn aanpasbaar. Zisoo heeft het platform en de app speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Of je nu een live quiz wilt starten in een grote zaal of een deelnemer thuis vragen wilt laten beantwoorden. Het kan met Quizscore! Je ziet meteen je eigen score ten opzichte van je teamgenoten. Quizscore maakt leren weer leuk.

Ook met Zisoo samenwerken?


Wat de achtergrond van je bedrijf ook is, wij kunnen je helpen. We beschikken dan ook over een breed scala aan diensten en kennis. Daarnaast investeren wij graag in de toekomst van zowel het eigen bedrijf, als in het bedrijf van de klant.